about me

Hei murmelit! Olen Ida, olen meikkaaja/maskeeraaja ja prinsessa. Olen 23-vuotias ja asun Helsingissä, olen vaaleatukkainen ja sinisilmäinen 159cm lyhyt menninkäinen, soitan pianoa, ukulelea ja kitaraa sekä laulan JA MEIKKAAN.

Olen opiskellut audiovisuaalisen perustutkinnon, eli olen media-assistentti. Unelmani olisi tripla-ammattilaisuus, eli että olisin media-alan ammattilainen (toimittaja, video/valokuvaja), muusikko ja meikkaaja-maskeeraaja.

Olen todella taiteellinen, luova ja visuaalinen ihminen. Luonteestani kerron sen verran että olen yli-pirteä, yli-iloinen, yli-innokas, yli-kaikkea, ei vaadi paljoa saada minut iloiseksi ja parempi niin! Jotkut saattavat joskus katsoa vähän pitkään menoani mutta minä ja ystäväni viihtyvät kanssani and that's all that matters. :)

Kiinnostuin meikkaamisesta ollessani 17-vuotias. Surffailin netissä ja löysin ihanuuden nimeltä meikkitutoriaalit! Sitten aloin kokeilemaan ja opin oikeastaan aika nopeasti, uskon että taiteellinen puoleni auttoi minua siinä, osaan esimerkiksi piirtää, ja näin sitten päädyin tälle alalle. :)

                                                            IdaHi sweethearts! I’m Ida, I’m a starting makeup artist and a princess I’m self-taught and also still learning. I live in Helsinki, Finland. I’m blonde, blue-eyed , 159cm short pixiefairy girl and my hobbies are playing guitar and piano and singing, AND DOING MAKEUP. 

 I wasn’t exactly interested in makeup until I turned 17 (I 'm 23 now). One time when I was surfing on youtube, and I run into this makeup tutorial and when I saw how easy that girl made it look to do nice makeup looks, I wanted to try it myself. And ever since that I was into make up and it ultimately became my job. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä