keskiviikko 5. maaliskuuta 2014 | 6.03

Laulajatyttöjä ja kitarapoikia ♥

Heii! Elän jälleen hiljaiseloa tuntemattoman sairauden ja burn outin takia ja sen takia en ole kauhean usein viime aikoina postaillut, aion kuitenkin korjata asiasn heti kun voimavarani siihen pystyvät. :) Blogini on siis muuttanut hiukan ulkomuotoa, kertokaa toki mitäs tykkäätte. :) Ainii ja lauantaina on mun ihan ensimmäiset MEIKKIKILPAILUT!!!!!! Oh my gosh. Jännittää, wish me luck!! :))

Halusin tehä teille postauksen nooista juhlista mistä kerroin viimeisimmässä vlogissani (jos en ihan väärin muista), tammikuussa oli juhlat ja siis kouluni av-ala täytti 10 vuotta josta syystä alani sai huikeen idiksen pitää kemut, ja kyseisiin juhliin piti keksiä bändi. Koulukaverini Adi pyysi mua ja Markoa (myös luokallani) pistämään hynttyyn yhteen ja näin saatiin bändi. Ehdittiin jonkin aikaa harjoitella kun keksin pyytää parasta kaveriani Meeriä kanssani laulamaan. :) Kiitos myös meijän parhaalle manageri/äänivalomies/makutuomari Santerille!! Ja kiitos media-assari kakkosluokkalaisille kuvista. Pojat soitti siis kitaraa ja me tytöt laulettiin ja vaikka olikin sillon tällön vähän sekoilua niin hyvin se meni! :D Tässä teille sitten kuvia. :)

Klikkaa kuvat isommaks :)xoxoxoxoxooxoxooooxoxoxoxoxoxo
♥: Ida

15 kommenttia:

 1. kiva tää uus ulkoasu, tosin vähän turhan leveä ehkä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Ja juu mun on vähän hankala arvioida mikä ois sopiva leveys, kun läppärin näyttö on nii pikkunen ja koulun isot näytöt onkin sit tosi isoja :D plääh pitää varmaa yrittää kokeilla vaa :D

   Poista
  2. mä oon yleensä menny vaan läppärin näytön perusteella ku harvalla on sellasia hervottoman kokosii näyttöjä :D

   Poista
 2. Banneri on kiva, mutta aika iso-voisi olla kivempi hiukan pienempänä? :) Ja vaikka sun kuvat siinä on ihan kivat, niin vois olla harmonisempi ja selkeempi ilman niitä :))))

  Yritin ettiä sitä sun kiusaamisvideota mistä joskus puhuit, mutta sitä ei löytyny mistään :O Ootko julkaissu sitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!! :) ja juu mä tykkään monesti yliampuu vaik moni asia ois paljon kivempi yksinkertasempana :) ja en oo vielä julkassu sitä, oottelen oikeaa hetkeä :D mut kyllä siitä selkeästi täällä blogissa sitten ilmoitan kun julkaisen sen :)

   Poista
 3. meikkaaja-maskeeraaja/muusikko, onko sulla koulutusta kumpaankaan? :DDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei, koska a) kummatkin ovat ammatteja jotka voi ''itseopetella'' ja joihin ei tarvitse opiskella koulussa ollakseen hyvä, tai pätevä työskentelemään kyseisillä nimikkeillä b) kummatkin ovat ammatteja, joissa paperinpalanen ei merkitse mitään, eikä kerro taitojen tasosta mitään.

   tahtoisin tässä tuoda vielä esille sen, että Suomessa löytyy vain ainoastaan yksi meikkaaja-maskeeraaja koulu josta voi Suomen opiskeluliiton tms hyväksynnällä saada virallisen meikkaaja-maskeeraaja perustutkinnon eli ammattipätevyyden siinä missä Kokki tai Turvamies. Muut meikki koulut ovat myös erittäin hyviä mutta niistä ei tällaista _virallista_ perustutkintoa/ammattinimikettä saa.

   Poista
  2. eli jos on opiskellut vaikka kosmetologiksi ja osaa meikata, niin voiko itsestään käyttää nimitystä kosmetologi-meikkaaja-maskeeraaja? :D jännä juttu

   Poista
  3. et sanonut että osaa maskeerata niin se varmaan ois sit kosmetologi-meikkaaja? O_o you made no point with that

   Poista
 4. Voi anonyymi, ei tarvitse olla koulutusta ollakseen meikkaaja-maskeeraaja tai muusikko. Taidot ratkaisee.

  VastaaPoista
 5. Siis nuo sun hiukset! <3 Voi kun ois pokkaa laittaa itsellekin noin ihanan väriset hiukset.
  P.S Ootko tehnyt tutoriaalia noista sun kiharoista? Jos et oo niin tee, haluan oppia tekemään tuollaiset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! :) Ja mulla oli ennen sama etten uskaltanu tehä mitään shokkiratkaisuja tukalle mutta sit eka värjäsin pinkin liukuvärin ja hurahdin ja oli pakko saada vaaleenpunanen tukka eikä se tuntunu enää yhtään pelottavalta, kannattaa repästä vaan! :D Ja en oo tehny tutoriaalii mut voin tehdä tässä kun ehdin :)

   Poista
 6. mistä tuo paita on, ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! :) se on mekko ja ostin sen seppälästä syksyllä :)

   Poista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä