keskiviikko 12. maaliskuuta 2014 | 6.34

Hair & Beauty meikkikilpailut ♥

Hei vaan! Lauantaina 8.3. olin ensimmäisissä meikkikilpailuissani. Oli kyllä ihan järkyttävän puuduttava päivä! Heräsin kuudelta aamulla, kisat alkoivat 9.15, ja kisapöydän valmistelu tasan yhdeksältä ja juoksin Annabelin kanssa Finlandia-talon ovista sisään klo 8.57! :D Oltiin siis hiukan myöhässä. Sisko ja kuski menivät kameran kanssa etsimään parkkipaikkaa, kun me juostiin sisään, mutta kävi ilmi että sisko, kaveri ja kuski ei sitten päässykkään sisään kuvaamaan ja katsomaan kun niiden ois pitänyt ostaa 40€ liput messuille. :D No, jäin sitten ilman kuvia ja kannustusta (kiitos Sonja, Marko ja Niko siitä huolimatta) mutta Annabel oli kyllä mitä mainioin malli ja rohkaisi ja viihdytti mua tosi paljon niin että ihan unohdin olevani kisatilanteessa. :) MAANOLLE iso kiitos kuvista ja paljon paljon onnea kolmannesta sijasta! :)

Kun kisa oli päättynyt ja mallit oltiin arvosteltu, kuvattu ja stalkattu, niin kyselin millon mahtaa olla palkintojenjako ja sain selville että ne on vasta puoli kuudelta illalla! Eli sitten koko päivä vaan hengaamaan johonkin venailemaan. :D Illalla olin aivan puhki mutta lähdin silti kavereiden kanssa ulos ja menin niin ylikierroksilla ettei mitään rajaa!! Yliväsymys on kaveri. :D

Pääsin sijalle 12 pisteillä 96/130 :)

   
Queen Elsa juhlaloistossaan ->
Tykkäsin tästä Jasminen meikistä todella paljon! 


Mulan oli myös mielestäni hieno. :)


Tässä voittajatyö eli hullu hatuntekijä, hullun hieno!!


Mun Elsani :) Ensimmäisenä kisoista meikki ja toinen kuva torstailta kun tehtiin koemeikki, huomaan,
että kisameikissä lumihiutaleet on paljon mössöisemmän näköiset, koemeikissä ne oli paljon siistimmät ja hienommat, harmi!! Myös päivän mittaan odotellessa meni lumihiutaleet vielä enemmän mössöksi ja siksi suurimmassa osassa kuvia meikki ei todellakaan näytä parhaimmaltansa. ://Minä, Annabel, Tii ja Maano! 
Mössölumihiutaleet päivän päätteeksi :(
Maanon tekemä Haades, josta oltiin ihan varmoja Belskun kanssa että voittaa, niin hieno! :)Tälleen juoksenneltiin Finlandia-talolla! Jäätävä matkalaukku layoutille ja puvulle ja meikeille. :D


Tosi hyvä mieli ja uutta itsevarmuutta jäi kisoista käteen, oon todella tyytyväinen omaan suoritukseen ekakertalaiseksi ja tästä on mun mielestä hyvä jatkaa. :) En uskaltanut tarpeeksi, ja tiiän että olisin pystynyt paljon parempaan jos vain olisin nimenomaan uskaltanut, mutta ehkä ensi kisoissa sitten. :) kuitenkin, oli tosi kiva päivä! 
xoxoxoxoxooxoxoxoxoxoxo
♥: Ida

2 kommenttia:

  1. Monesko siis ite olit? ja todella nätti toi sun tekemä :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja olin 12. :) unohdin näköjään laittaa sen tänne blogitekstiin kun vlogiin sen kyllä laitoin xP

      Poista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä