maanantai 2. joulukuuta 2013 | 7.20

No eye- makeup step by step!

Hei kaikille! Harmi etten saanut tällaisia step by step- tutorialeja hirveästi tehtyä Halloweeniksi, maskeja tehtailin (käykää kurkkailee syys-lokakuun postauksia) mutta vaihekuvia en niistä tajunnut ottaa :/ Joten here goes, itse en ole tähän tyytyväinen koska lopputulos ei ole mielestäni aidon näköinen, lappu osuuden olisi pitänyt olla paljon pienempi sen saavuttamiseksi. :s

2 informatiivistä asiaa: TÄÄLLÄ on meidän kauneustubettajien eilen startanneen joulukalenterin toinen luukku, käykääpäs katsomassa. :) Luvassa on kaikkea kivaa ehkä teillekkin. ;) En kerro etukäteen minä päivinä mutta törmäätte joulukalenterissa minuunkin, eilisen luukku löytyy tämän päivän luukun boksista. :) Toinen asia: Nyt aletaan olla jo aika lähelle kahtasataa lukijaa, olen luvannut tehdä videon kiusaamisesta ja masennuksesta jos tuo maaginen kahdensadan lukijan raja rikki menee, joten jos pidät blogistani, klikkaudu lukijaksi. :)

nananaannanaa tutorialiin :) -->


Step 1. Levittele liiloja, punaisia ja ruskeita/harmaita luomivärejä silmän ympärysalueelle mille silmäreikä tulee, toiselle puolelle sudi niitä alaspäin menevinä viivoina, jotta näytät itkeneeltä.


Step 2. Levitä hiusvahaa tai muuta kiinnittävää ainetta silmän ympärille kohtaan mihin haluat reijän. 


Step 3. Leikkaa vanulapusta pienempi ympyränmuotoinen lappu, värjää lappu mustalla kasvomaalilla mustaksi. (kannattaa kuitenkin repiä lapusta kaikki ylimääräinen pois että jäljelle jää erittäin ohut lappu)


Step 4. Plänttää musta lappu silmäsi päälle ja lisäile ympärille hiusvahaa tai arpivahaa tai muuta vastaavaa.


 Step 5. Värjäile ympärysaluetta kasvomaaleilla punaiseksi ja mustaksi ja lisää tekoverta, and you're ready!! :)

Saataisko me 200 lukijaa? :)) 
xoxo
♥: Ida

15 kommenttia:

 1. Huui oot tosi taitava ! mä en osais ikinä väsää mitää tommosta :D

  http://patriciaelisabet.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :) kyl sitä harjottelemal oppii kaikennäköstä :)

   Poista
 2. Hui apua kun on taitavasti tehty ja pelottavan näköinen! :D Oot kyllä tosi hyvä ja muutenkin kivan oloinen blogi :)  hannapauliinna.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Oot tosi taitava! :o Mut hei, kysyn nyt vaan. kun saan joululahjaks tollasen glitter luomivärin, niin mikä väri sopis vihreille silmille? :D c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) No vihreille silmille sopii of course vihreät, korostavia värejä on vaaleanpunaiset, purppurat, fuksiat ja kanervan värit :)

   Poista
 4. Sait ton kuulostaa tosi helpolta! Melkeen vois huvikseen kokeilla et minkälaisen katastrofin saan aikaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan! ei se loppujen lopuks niin vaikeeta ookkaan :)

   Poista
 5. hyi ku on upee ! oon täs miettiny et miten saat noi putsattuu ? :D eiks tollasten poistamiseen mee ikuisuus ja miten teet sen? >.<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) no noi kaikki enimmät vaha mössöt pyyhin vessapaperilla pois ja sitten vaan meikinpuhdistusainetta ja paljastan tässä että laiskoina päivinä pesen koko naaman saippualla kun menee nopeemmin xD ei siinä niin kauaa mee loppujen lopuks :)

   Poista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä