keskiviikko 23. lokakuuta 2013 | 22.33

Halloween: Joker make up time-lapse/tutorial♥

                           Jokeri art piece on nyt valmis, mommy so proud!♥ Informoin teitä jokunen aika sitten että tällainen on tulossa ja nyt vihdoin sain sen ulos. :) Tuli tällanen idea kuvata jonkun maskin tekoprosessi koulun studiossa ja ryhdyttiin tuumasta toimeen. Idean kypsyessä päässä mulle tuli tällanen visio time-lapsesta, ne on niin siistejä. :) Olen pitkään jo halunnut tehdä Jokeri meikin mutta mallia ei ole löytynyt, joten olin ihan fiilareissa kun Adi ilmoittautui vapaaehtoiseksi, oli ihan mieletön päivä poikien kanssa tätä projektia väsäillessä, voin tehdä kuvauspäivästäkin postauksen jos kinostaa. :) 
Spessu kiitokset ihanille pojille Adille (malli, editointi)
ja Santerille (kuvaus)! 

Mehron face paint
lumene blueberry black eyeliner
sleek palette storm
coastal scents 252 shades palette
loreal lipstick in red
shockwaves hair wax
artistry make up remover (wrinkles)
loreal studio secrets primer

Viimeisessä kuvassa Santeri onnistui ikuistamaan kun Adi säikäytti mut ja pomppasin varmaan metrin ilmaan. :::::::D Kuvauspäivä kesti 5h ja revennyt suu alkui vähän valumaan eikä loppujen lopuksi ollut ihan sen näköinen kun toivoin mutta saa kelvata. :) Tuntuu vähän haikealta kun 5h duunia = 4min video :D Mut oli hubaa, ja oon tyytyväinen taideteokseen. :) Kiitti pojat!
xoxo
♥: Ida

4 kommenttia:

 1. Aivan upeita meikkejä ja maskeerauksia täällä sun blogissa, sait uuden lukijan! :-) Oisko mahdollista saada sellanen ennen & jälkeen meikkauksen postaus missä näkyy sut ihan täysin ilman meikkiä tai et meikkaisit puol naamaa, ois mielenkiintosta nähdä miten suuri on muutos meikkauksen jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihana kuulla että tykkäät! :) Ja joo, saamasi pitää :) ennen kun saan ulos ton toivepostauksen niin täältä löydät mut vähemmällä meikillä :) --> http://vavavoombyida.blogspot.fi/2013/07/everyday-look-less-is-more-or-is-it.html http://vavavoombyida.blogspot.fi/2013/08/sinisten-silmien-korostaminen-tutorial.html

   Poista
 2. Wau! Upeesti osaat kyllä ton homman! Ja tykkäisin kanssa nähdä ton ennen & jälkeen postauksen mistä edellinen puhuu :)

  VastaaPoista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä