tiistai 1. lokakuuta 2013 | 9.06

Halloween: Haavat ja arvet - vinkkejä

Moi hei! Mulla ei oo näistä tutorialeja mutta vinkkejä löytyy! Jos haluaisit jotain tämän kaltaista halloweenpirskeisiin niin sinun EI tarvitse olla meikkitaiteilija, eikä edes oikeastaan harrastelijakaan. Sanottakoon nyt tekeleistäni että tuo arpi (ensimmäisenä) on hiiiukan mennyt pilalle, sillä kamerasta loppui akku juuri kun olin alkamassa kuvaamaan ja arpi oli valmis. No piti sitten iskeä kamera latinkiin ja odotella minkä aikana arpikalvo lähti jo vähän purkautumaan reunoista, mutta idean varmaan ymmärrätte! Haavassa (toisena) olisi mielestäni minun pitänyt nähdä vielä ihan hiukan enemmän vaivaa mutta what can you do kun on näin kärsimätön kuin Ida. :)

 Youtube on pulloillaan tutorialeja miten tehdään haavoja ja arpia, voit tehdä niitä seuraten askel askeleelta haluamasi haavan. Toiseksi, sinulla ei tarvitse olla mitään mielettömiä maskeerauskamppeita, alla olevan haavan olen toteuttanut prismasta ostetulla hiusvahalla (shockwaves)! Käy mielestäni aivan yhtä mainiosti. Arpi on tehty punanaamion verkkokaupasta ostetulla arpinesteellä, joka maksaa alle kympin. Nää on oikeestaan todella iisejä tehdä jos hieman katsoo netistä vinkkejä, mulla meni haavaan n. 5 min ja arpeen sitten aika paljon enemmän, koska nesteen piti antaa kuivua ennen uutta kerrosta, mutta sekin ihan megahelppo!

1. Arpi punanaamiosta ostetulla mehron rigid collodionilla:


2. Haava shockwavesin hiusvahalla


Happy halloweeeeeeen!!!!! + KOMMENTTIA MITÄ HALLOWEENJUTTUJA HALUUTTE NÄHÄ!!!! :))) Odotan innolla, parhaat ideat toteutan halloweeniin mennessä. :)

xoxo
♥: Ida

6 kommenttia:

 1. Hrrr miten hienoja. :) Ja toi sun uus bannerikuva on musta parempi ku edellinen. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon!! :) mukava kuulla :)

  VastaaPoista
 3. Hyi kamala!
  En vieläkään pääse yli siitä kuinka taitava ja kaunis olet ja miten sun iho on noin täydellinen!

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva kun teit tällasen postauksen, nää vinkit tulee tarpeeseen ! Täytyy vaan kysyä, että voiko tuollaisen hiusvahahaavan tehdä kasvoihin, ja millä oikein ''värjäsit'' sen. Tarkoitan siis noita punaisen ja mustan sävyjä haavassa.
  Kiitos jo etukäteen vastauksesta, ihan huippua, kun joku tekee tällaisia postauksia ! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvin tehdä kasvoihinkin, pitää vain katsoa ettei hiukset tartu siihen. :) Eli mä käytin shockwavesin hiusvahaa, katso että on tosi ''kiinteä'' vaha jota on helpompi muovailla (kyllä, kuin muovailuvahaa :D), tein pötkön siitä iholle ja silotin reunat siten että kohdalla näkyi vain pieni kohoama, sitten veitsellä tein keskelle raon. :) Haavan syvimpään kohtaan tuputtelin mustaa luomiväriä ja reunoille punaista, ja huulipunaa. Voit lisätä myös huulikiiltoa haavaan niin kiiltää enemmän. :) Puuteroi haavan reunat koko alueelta missä on hiusvahaa. :) Mukava etttä tykkäät. :)

   Poista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä