sunnuntai 6. lokakuuta 2013 | 3.25

Halloween: Beat up housewife

Jatkan Halloween sarjaa hakatulla kotirouvalla. Tää on mulle ehkä hieman kannanotto, kun uutisissa koko ajan näkee miten jossain päin Suomea tai maailmaa on oma perheenjäsen tehnyt hirveyksiä. Tässä oli mulla ideana jatkuva väkivalta, eli osa rouvan ruhjeista ja haavoista ovat vanhempia, jo arpeutuneita ja osa tuoreita. Lähde jo lätkimään sen hirviön hirmuvallasta!

Muistakaa, että kehonne on teidän temppelinne eikä kenelläkään koko maailmassa ole lupaa eikä oikeutta siihen koskea ilman lupaasi tai sitä rikkoa. Jos ihminen todella toista rakastaa, hän ei ikinä tietoisesti toista satuttaisi henkisesti eikä fyysisesti. Kaikki tekevät virheitä mutta oli se sitten mies tai nainen, niin kenelläkään ei ole oikeutta toista rikkoa millään mahdollisella tavalla. Jos siellä on joku jolla ehkä elää tällaisessa tilanteessa, niin mieti kummin päin sinulla on parempi, jäädä loppuelämäksesi ja rikkoutua enemmän, vai lähteä hyvissä ajoin ja löytää jotain joka kohtelee sinua sillä tavalla kun kumppanin pitäisi: arvokkaana.


Rakkaus on kärsivällinen, rakkaus on lempeä. Rakkaus ei kadehdi, ei kersku, ei pöyhkeile, ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaa etuaan, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa, ei iloitse vääryydestä vaan iloitsee totuuden voittaessa. Kaiken se kestää, kaikessa uskoo, kaikessa toivoo, kaiken se kärsii.
Rakkaus ei koskaan katoa.
Niin pysyvät nämä kolme: usko, toivo, rakkaus. Mutta suurin niistä on rakkaus.

Tuotteet: Fit me meikkivoide sävy 110, lumene shine & redness eliminator puuteri, MAC concealer nw15, gosh aurinkopuuteri, MAC lightscapade korostuspuuteri, rimmel kulmakynä sävy 002 hazel, rimmel glam liquid liner, IsaDora quartet eyeshadow palette pearls, lumene luomiväriduo sävyssä hiekkasärkät, MAC pressed pigment luomiväri vanilla diamond, loreal countor khol valkoinen kajal, we care icon gain lenght mascara, falsies, coastal scents 252 sävyn paletti, shockwaves hiusvaha, mehron rigid collodion, loreal color sensational huulipuna sävyssä 527 lady red
HALLOWEEN MEIKKI EHDOTUKSIA KIITOOOOOS :)))
xoxo
♥: Ida

2 kommenttia:

 1. Ai että miten upeita! T. meikkaustaidoton :-D

  http://mystorywithoutwords.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Ja en kuule minäkään ennen osannut meikata, kaikkea voi oppia! ;)

   Poista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä