torstai 26. syyskuuta 2013 | 2.02

Syyskuun haul!

Moi kaikille! Tässä pieni haul mitä on tarttunut mukaan viime aikoina (on ollut tämä postaus muokattavana täällä jo vähän aikaa joten mukaan on tarttunut muutakin mutta ne seuraavassa haulissa, olen toivoton :D) Äiskä kävi Maltalla ja toi mulle sieltä vähän tuliaisia. :)

Ensimmäisenä diego dalla palman luomiväripaletti ihanissa syksyn sävyissä, äiti toi Maltalta. :) Tästä on tulossa meikkauspostaus. :) 
Alennuskoreista tarttui mukaan kaksi lumenen hohdeluomiväriä, vaaleanpunainen sävyssä 9 jääkristallia ja toinen ihana hopea. :) Näistäkin tulossa postaus. :DÄiti toi tuliaisena matkakokoisena lancomen yövoiteen ja jonkunnäköisen seerumin mitä en ole vielä testannut, kun ovat spessuja :)


Alennuskorista rimmel glam liquid linerin vaalean turkoosina, mulla on postaus tulossa missä teen meikin tällä. :)


Uusi rakkauteni loreal intense huulipuna sävyssä coral ja äitin tuoma tuliainen lancome rouge in love huulipuna myöskin korallin sävyisenä, ihania kummatkin. :)  Teen Mimmun kanssa postauksen kahden tytön lempparipunista joten stay tune. :)Ei nuo punat ihan kauheasti eroa toisistaan, oikeanpuoleinen on lancome ja vasemmanpuoleinen loreal intense. :) Love them!

Tulossa:
Lempparihuulipunat
Kimaltava päivämeikki hopealla ja vaaleanpunaisella
Prinsessa päivämeikki
Syysmeikki sinisillä linereilla
Syysmeikki + luumuhuulet
Halloween: Haavat ja arvet
Halloween: Beat up housewife

Ei välttämättä tule ulos yllä olevassa järjestyksessä mutta noi kaikki ois mulla varastossa. :) 
Toivomuksia saa esittää, nyt kun on halloween tulossa niin näillä meikkauksilla on vain taivas rajana, kertokaa mulle mitä meikkauksia/maskeerauksia haluaisitte että teen! :)

xoxo

♥: Ida

2 kommenttia:

  1. Oi toi Rouge in Love on varmaan hyvä? Oon ite kuolannut niiden perään jo pitkään :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on IHANA! :) Se on ehkä vähän enemmän huulikiiltomainen värillä, ei niin kamalan pigmenttinen mutta aivan ihana <3_<3 kannattaa ostaa! :)

      Poista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä