sunnuntai 22. syyskuuta 2013 | 22.40

Korostusmeikki vihreille silmille: Pink + arvonnan voittaja!

Heiii anteeksi ihanat lukijani, olen ollut kipeänä ja näin ollen blogissa on ollut pieni hiljaisuus ja jännitys teille jotka osallistuivat arvontaan, nyt on PAAALJON matskua varastossa joten hiljaista ei ainakan vähään aikaan pitäisi olla. :)

Jatketaan sarjaa silmien korostusmeikit, tänään vuorossa vihreiden silmien korostusmeikki. :) Virheiden silmien intensiivi-värejä ovat vihreät, oliivinvihreät-ruskeat, oranssiin ja kultaan taittuvat värit ja ihan perusruskeat. Korostusvärejä ovat purppurat, vaaleanpunaiset, pinkit, luumut, malva ja liila. Tein ihanalle vihreäsilmäiselle ystävälleni Mimmulle (joka tykkää lorvia blogissani, meikkishoppauspostauksissa yms ;>) hempeän vaaleanpunaisen silmämeikin. Luomiväreissä selvittiin oikeastaan isadoran quartet pearlsilla, lumenen blueberry longwear luomivärillä (23 jääkristallia) ja Mimmun ostamalla NYXin single eyeshadow luomivärillä (baby pink).

Kuvia ei ole muokattu YHTÄÄN joten huomaatte yhteensopivuuden värimaailman kanssa. :)Sitten arvonta aiheesta. :) Odotus on ohi, lukijoita on kertynyt melkeen 70 joten ensi kerralla enemmän osallistujia arvontaan! Voittajan arpoi random.org ja onnetar suosi tänään osallistujaa nimeltä Anni S. !! :) Sattui sopivasti, sillä voitin tässä taannoin Annin arvonnan! :D Otan yhteyttä voittajaan sähköpostilla, vastaathan kahden päivän sisällä. :)

Stay tune for more make up looks, alan tässä virittäytymään Halloween tunnelmiin. ;)

♥:Ida

2 kommenttia:

  1. Oot ihan tajuttoman kaunis ja toi meikkikin on ihana. Itse oon sen verran laiska, että en kyllä ikinä sais arki aamuina tollasta meikkiä mun naamaan. Ihan huikeen näkönen! (-:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon kohteliaisuuksita! :) kuvissa mallina on ystäväni Mimmu enkä minä mutta Mimmu kiittää myös kehuista :)

      Poista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä