maanantai 9. syyskuuta 2013 | 22.43

Korostusmeikki sinisille silmille: Colors

Ciao! Heti alkuun, muistakaas käydä osallistumassa arvontaani TÄÄLLÄ! Osallistumisaikaa on jäljellä seuraavaan maanantaihin asti. :) Palkintona I love me - messuliput(kauneus, terveys, muoti, koru-messut)!

Ajattelin tässä syyskuussa tehdä paljon toivottuja silmien korostusmeikkejä. :) Olen yhden tehnyt sinisille silmille step by step ohjeiden kanssa ja se löytyy täältä. Jatkan tässä postauksessa sinisillä silmillä mutta älkääs huoliko, seuraavat tulevat olemaan vihreistä tai ruskeista silmistä. :) Ja lupaan että kaikissa tulevissa meikeissä ei ole kissa-linereita. :D Sinisten silmien syventäviä värejä ovat siniset ja vasta/korostusvärejä pronssiset/kupariset yms. Näistä on monta kuppikuntaa miten ne oikeasti menee ja jokaisessa lukemassani meikkikirjassa/lehdessä/blogissa/whatever värikartat menevät ainakin vähän eri tavalla. Yhdistin tähän meikkiin siis sekä syventäviä että korostavia värejä, lisäsin vielä vähän hempeän lilaa ulkonurkkaan. Voi olla että ammattilaisten mielestä tämä on kamala moka tai sitten ihan perusjuttu mutta lähdin vaan leikkimään ajatuksilla ja tuumasta toimeen. :) Kuvat on otettu canon 450D:llä jonka sain koulusta lainaan, kuvia olen harjoitellut muokkaamaan photarilla mutta silmien väriä en ole muokannut yhtään, joten silmäni todella näyttivät sen sinisiltä mitä näyttävät kuvissa. Kuvat ottanut Milja P. joka on muutamissa postauksissani vieraillutkin. :)

Tuotteet: Fit me meikkivoide sävy 110, lumene natural code shine & redness eliminator powder, MAC pro longwear concealer nw 15, lightintheboxilta tilattu puuteripaletti (käytän ruskeaa kulmakarvoihin ja varjostuksiin), rimmel kulmakynä sävy 002 hazel, MAC mineralize skinfinish lightscapade, rimmel glam liquid liner, angel cosmetics blush, IsaDora quartet eyeshadow palette pearls, loreal countor kohl valkoinen kajal, coastal scents 252 sävyn luomiväripaletti (pronssi, vaaleansininen, lila), we care icon gain lenght mascara, falsies, MAC lipstick sävy Hue


♥: ida

4 kommenttia:

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä