sunnuntai 25. elokuuta 2013 | 22.51

Syksyinen meikki + chit chat about life

 Hei vaan kaikille, tässä postauksessa kuvat syksyisestä meikistä, jonka tein lauantaina, sekä kuulumiset. Meikistä sen verran että kun olen lähdössä ulos niin en tykkää tehdä mitään hirveitä lilapinkkisininen yhdistelmiä, vaan pysyn maanläheisissä väreissä. Halusin tehdä silti erilaisen meikin ja värimaailmaan inspiroidun ruskan väreistä, punaisesta, kuparista, beessistä, ruskeasta, yms. rajasin alaripsirajan kiiltävän pinnan myös mustalla minkä yleensä lähes aina teen valkoisella. Huulille laitoin aika naturellin värin, mutta mikä luo kuitenkin ilmeelle ruskamaisen värimaailman. :)
 Mulla ei ole tarkotus netissä vuodattaa koko elämääni henkilökohtaisimpaa yksityiskohtaa myöten, mutta kerron nyt kuitenkin, että elämässäni on tullut suuri muutos. Erosin poikaystäväni kanssa, oltiin seurusteltu melkein 2 vuotta. Rakastettiin toisiamme kovasti mutta joskus se rakkaus ei riitä eikä sitä silloin kannata jatkaa. Toivon K:lle kaikkea hyvää. Tietysti tällaiset jutut kirpaisee ja aika syvältäkin mutta olo on silti rauhallinen, tiiän että ei ollu sitten tarkotettu niin ja elämä jatkuu. Mulle on se oikea jossain. Tulevaisuus ei näytä synkältä, mun elämään on tullut muutenkin monia iloisia asioita nyt. :) Oon vahvempaa tekoa kun monet arvaakaan. :)
Alan tekemään tänne nyt vlogeja ja muuta tällaista päiväkirja tyyppistä mutta useimmiten yhdistän ne näihin meikkipostauksiin, tämä on edelleen kosmetiikka blogi eikä muuksi muutu, haluan vain tarjota enemmän. :) Kuvaan luultavasti tänään ensimmäisen vlogin jos vain kerkiän. :)
Kommentoikaa jos on joku juttu mitä teitä kiinnostaisi nähdä blogissani. :)

Tuotteet: Fit me meikkivoide sävy 110, lumene natural code shine & redness eliminator powder, puuteripaletti, rimmel kulmakynä, mac mineralize skinfinish lightscapade, loreal studio secrets primer, isadora eyeshadow quartet pearls, make up store eyedust mercury, loreal paris quad pro hazel eyes luomiväripaletti, sleek luomiväripaletti storm, lumene blueberry musta kajal, rimmel glam liquid liner, we care icon gain lenght mascara, we care icon lipiner natural nude, mac lipstick hue, falsies


♥: Ida

2 kommenttia:

 1. Todella hieno banneri, osaat meikata hienosti ja olet olet kaunis! Tykkään :)

  http://ellanooran.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! kiva että tykkäät. :))

   Poista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä