tiistai 6. elokuuta 2013 | 4.13

Sinisten silmien korostaminen - tutorial

Oon alkanu miettimään että enpä kyllä oo törmänny hirveesti tutoriaaleihin tms. missä annetaan niksejä sinisille silmille. Syrjintää! Tässä nyt sitten tutoriaali miten saat siniset silmäsi korostumaan ja näyttämään sinisemmiltä. :)

1. Tee normaali meikkivoide-puuterirutiini, kulmat ja varjostukset, sen jälkeen (tää on vaan mun tapa, voi tehdä toisillakin tavoilla) sekoita meikkivoidetta ja pohjustusvoidetta ja pohjusta silmäluomet kulmiin asti. :)


2. Laita valkoista luomiväriä kulmaluulle ja silmän sisänurkkiin avartamaan katsetta. :)

3. Kun korostetaan silmien sinisyyttä, pronssiset, kupariset ja kultaiset sävyt heijastavat valoa tavalla ja väreillä, joka luo illuusion sinisemmistä silmistä, aloita levittämällä vaalean pronssista luomiväriä luomivakoon blendaten sitä kohti kulmaluuta. Näin vaaleampi pronssi jää kurkkimaan tummemman alta (kohta 4) ja blendaaminen ja eri värien lisäily on helpompaa.

4. Laita ulkonurkkiin ja luomivakoon tummempaa pronssista vetäen sitä myös alaripsirajaan. Vedä ulkonurkan tumma pronssi vaaleammaksi sisänurkkaa kohti vaaleammilla pronssisilla ja kultaisilla sävyillä niin, että meikin tummin kohta on ulkonurkissa ja meikki vaalenee sisänurkkaan.  Tämä on suljettu banaanirajaus joka saa silmäsi näyttämään isommilta ja kissamaisilta.

5. Piirrä ruskealla kynällä rajaus alaripsirajaan vähän yli puolenvälin ja sudi päälle pronssista luomiväriä, näin syntyy pehmeämpi alarajaus.


6. Rajaa silmät haluamallasi tavalla, minä tykkään kissamaisista eyelinereista. :) Laita valkoista kajalia alaripsirajan kiiltävälle pinnalle, silmäsi näyttävät heti isommilta! 

7. Laita ripsiväriä ja jos haluat, niin irtoripset. Korosta ja varjosta kasvonpiirteitäsi aurinkopuutereilla, luomiväreillä ja/tai korostuspuutereilla. Laita vaaleaa huulipunaa ja/tai huulikiiltoa.
Valmis! Silmien sinisyys korostuu ja itse ainakin rakastan shimmer luomivärejä niin kaikki on win win. :)
Alla kuvat valmiista meikistä. :)

Tällaset on varmaan mun lempparimeikkauksia mitä tykkään itelläni pitää, lämpimät ja kimaltavat sävyt. :) Kommentoikaa jos haluutte lisää tutorialeja! :)
See you soon!
♥: ida

8 kommenttia:

 1. Ihana postaus, tutoriaalit on kivoja c: harmi kun ei ollut vihreille silmille :/ voisitko joskus meikata tyyliin jonkun kaverisi jolla on vihreät silmät, olisi kiva tietää mikä korostaa vihreitä slmiä :3

  http://cowswings.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, aattelin jatkaa just sillä tavalla että mun blogista löytyy jokaisten silmienvärin korostamis ohjeet. :) kiitos paljon kiva että tykkäät. :)

   Poista
 2. Ihana meikki! Toivottavasti voin hyödyntää tätä tutoriaalia joskus, kun omistan siniset silmät itekkin:)

  VastaaPoista
 3. WOOOW osaat meikata tosi hyvin :-) sait just uuden lukijan !

  http://anni-rebecca.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. tosi upea meikki, uskon että tulen koittamaan tätä lähi aikoina :-)!

  http://alisaaj.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä