lauantai 24. elokuuta 2013 | 3.20

Lila silmämeikki + 00TD

Postaustahti on hidastunut ikävä kyllä, koska kouluaamuisin en millään kerkeä ottamaan valokuvia tai sitten suunnittelemaan normaalista poikkeavaa meikkiä, on todella helppoa ja nopeampaa vetää vaan samat meikit naamaan joka päivä. :) Tämän meikin tein eilen perjantaina kun huomasin etten hirveästi ole lilaa käyttänyt. Blogiini on tulossa muutoksia: Olen päättänyt laajentaa blogini aihe-aluetta (tämä pysyy silti kosmetiikkablogina) sillä tavalla että silloin tällöin olisi vaikka päivän asua meikkauspostauksen yhteydessä, vlogeja ja muuta sellaista. Aijon tehdä tässä heti kun kerkeän niin myös toisen meikkitutorialin. :) Tässä postauksessa on sitten tämä OOTD eli päivän asu ja kuvat on otettu canon 450D:llä jonka sain koulusta lainaan. :) Lähitulevaisuudessa blogini ulkoasu tulee muuttumaan hienommaksi ja paremmaksi, kun koulussa opin tekemään sellaisia juttuja, ja sama pätee myös kansilehteen. Kuvaan tästä lähin enimmäkseen myös järkkäreillä kun niitä saan koulusta lainata. :)

Tuotteet: Fit me meikkivoide sävy 110, mac pro longwear concealer nw 15, lumene natural code shine & redness eliminator powder, puuteripaletti, mac mineralize skinfinish lightscapade, loreal studio secrets primer, rimmel kulmakynä, makeupstore eyedust mercury, isadora quartet luomiväripaletti sävy pearls, paese retrostyle eyeshadow 205, coastal scents 252 shades eyeshadow palette,  rimmel glam liquid liner, we care icon gain lenght mascara, mac lipstick sävyssä hue (käytän muitakin huulipunia mutta what can I say, ihana sävy!) falsies

Vaatteet: Farkut gina tricot, pitkähihainen jeans.fi, ruskea toppi h&m, vaaleanruskea toppi printillä gina tricot/lainattu mimmulta :)OOTD:

  Siinäpä olivat, mitä tykkäätte? :) Tää on ensimmäinen kerta kun näätte millanen tyyli mulla on. :D Mulla on kaksisuuntainen tyylihäiriö: oon samaanaikaan maanläheinen hippiäinen ja prinsessa, tässä yhdistelmässä naama on prinsessamaalattu ja vaatteet on vähän tollasta inkkarityylistä :D Joskus myös pukeudun prinsessammin ja joskus teen täyskäännoksen taas tähän viherpeukaloon. Onko ehdottamani lisäykset tervetulleita? :) Comment!!!!

♥: Ida

2 kommenttia:

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä