lauantai 10. elokuuta 2013 | 6.55

Kosmetiikkashoppailua part 2 ♥

Löydät part ykkösen täältä :) --> part 1 !!
Meillä oli ihan huippukiva shoppailemassa Anniinan ja Mimmun kanssa ja tää postaus on omistettu meidän saaliille. :)

Ensimmäisenä minun saaliini. Ensimmäinen tuote ja tätä ehkä kaikista eniten odotin saavani koko reissulta eli MAC mineralizing skinfinish lightscapade! ♥ I-ha-na. Kun laittaa kevyesti, saa kuultavuuden joka ei on kuitenkin ''näkymätön'' ja kun laittaa enemmän saa sellaisen shimmerkerroksen mistä minä tunnetusti tykkään. :) Helppokäyttöinen, oon nyt käyttäny tän kanssa kulmikasta varjostussutia (en tiiä miks mut mä tykkään laittaa highlightit mieluummin varjostussudilla kun viuhkasudilla), kuitenkin, ihana tuote, ja arvelisin että myös pitkäkestoinen, love love love. :)
Seuraavaksi MAC mineralize eyeshadow sävyssä cinderfella, kyllä tarkoituksella f välissä. Ihana yltiö glitterinen musta, niin nätti! Kun MACin myyjä esitteli minulle luomivärejä ja huomasi minun olevan glittertyttö (hmm vaikea huomata tykkäänkö kimalluksesta...!) hän näytti mulle tätä cinderfellaa, ja ilman minkäännäköistä harkintaa totesin että ''mä otan sen!!!'' :DD superpigmenttinen, ihan tosi kimaltava musta, ja levittäessä luomelle ei karise glitterit pois niin kuin monilla kimallus luomiväreillä on tapana tehdä. Suosittelen lämpimästi, ihana, todella laadukas!Toinen luomiväri: MAC pressed pigment sävyssä vanilla diamond. Tämä oli käsittääkseni uudesta tuotelinjastosta(?), uusi MACin tuote siis. Rakastuin tähän niin paljon että se sai vakkaripaikan meikkipussistani, haluaisitteko muuten postauksen mitä löytyy meikkipussistani+meikkipussin meikeillä tehty meikki? Kommentoi jos tahdot. :) Back to MAC: vanilla diamond on tosi tosi vaalea shimmer beige, luomella tosi vaalea. Tosi kimaltava, itseasiassa en ole aikasemmin törmännyt näin kimaltaviin luomiväreihin muuta kun tuo tuossa yläpuolella. :) Vanilla diamondissa on ihan mikroskooppisen pieniä kristallin näköisiä kimallehippuja ja ei todellakaan tarvitse edes auringonvaloa niitä nähdäkseen, love it! I love me some glitter. :)
Pakolliset MAC: ostokset eli huulipuna ja peittari. :) Huulipuna on ihana nudepinkki sävyssä Hue, kun myyjä näytti mulle huulipuna hyllyn niin meni ehkä sekuntti kun tarrasin Hueen, ja myyjä sanoi että hänellä on itselläkin sitä ja hänenkin mielestä ihana sävy. Tämä osoittaa minulle että hahaa, minulla on samanlaista silmää kuin MAC myyjillä! :D Täydellinen nudesävy vaalealle iholleni ja ihanan vaaleanpunainen myös. :) Peittari onkin sitten MAC pro longwear concealer sävyssä nw 15 and I am feeling it! Riittoisa, uskomattoman peittävä, täydellinen. :) Nappiostos!Sitten sokokselta tarttui mukaan IsaDoran eyeshadow quartet sävyssä 35 pearls. Eli helmiäisvalkoinen, beessi, vaalea- ja tummanruskea. Pigmenttisyydeltään ei todellakaan ollut pettymys ja tääkin on vakkarina mun meikkipussissa ''matkapalettina'' :D mutta se vaan harmittaa että nuo ruskeet ei luomella näytä enää niinkään ruskeilta vaan lähinnä harmailta. :/  Swatch kuvassa ja paketissa näyttää ruskeilta muttei jostain syystä luomella... Muuten kyllä on hyvä ostos ja toi valkoinen on ihana!Make up store babies! Olin kuvitellut että mukaani tarttui enemmän MUSilta mutta näköjään näitä olikin vain 2. :D Ostin make up storen glitterin sävyssä hologram ja eyedustin sävyssä mercury. :) Eli hopea ja valkoinen. Nää oli ihan nappiostokset, eyedust on ihan kun keijupölyä! Love it! Swatch vaan keijupölystä, en tiedä miksen swatchannut glitteriä. :o Siitä on kuitenkin tulossa postaus piakkoin niin sitten näätte mitä oon sen kanssa värkännyt. :)
Last but not least. Minun ihan perus arki eyelineri, alunperin piti etsiä laadukkaampi eyelineri kokeiluun mutta aika ja raha loppui kesken niin ostin sitten tämän mitä olen käyttänyt jo muutaman vuoden. :) Eli rimmel glam eyes professional liquid liner. Ja nyt tarkkana joka korva, jaan teidän kanssa salaiuuden! Hiukset ei suostu kasvamaan? Suuntaappa yliopiston apteekkiin ja osta sieltä biotiini fortea, koirille ja kissoille tarkoitettua lääkettä. (xD) Tämä on ystäväpiirini kikkakolmonen jolla saa hiukset kasvamaan. Kyse on samasta valmisteesta kuin mitä tehdään ihmisille että hiukset kasvaa paremmin, ero on vain se, että tässä eläinten lääkkeessä on paljon enemmän hiuksia kasvattavia ainesosia ja maksaa vain about 12e ja ihmisten valmisteessa on ihan naurettavan vähän hiusten kasvattavaa ainesosaa ja hintaa on about 30e. Tämä koirille ja kissoille tarkoitettu lääke ei siis ole millään tapaa haitallinen ihmisille, ja kaikki kaverini jotka on tätä käyttäneet niin ihan oikeasti hiukset on kasvanut tosi paljon nopeammin! Ostin tätä koska mun hiukset on kasvanu vuoden sisällä max 5cm ja haluaisin pitkän tukan kun tyhmänä sellaisen leikkasin pois pari vuotta sitten. :D


Tässä sitten koko saaliini, mukana muutama meikkivoide näyte MAC:iltä. :)


Sitten Mimmun ostoksiin. :) Mimmu osti make up storelta kultaisen glitterin, ihana! :)


Tässä Mimmun kaikki ostokset, pyydän Mimmua laittaa perästä tuotteiden sävyt. :)
Make up storen mixing mömmö/glitter beissi helmiäisvalkoisena, myin Mimmulle tuon tuotteen ja kumpikin jäi ihmettelemään miksen itse ostanut sitä!! :D Sitten olisi samanlainen IsaDoran paletti kun itsekkin ostin ja MUSin kirsikkainen huulikiilto minkä Mimmu nappasi alekorista, mikä löytö! Ihana sävy ja hintaa oli vissiinkin vaan 7e! :)

Mimmu osti MACin luomivärin se oli tuollainen vaalean pronssinen/ruskea, ihana sävy ja tuollainen pitää varmaan itsekkin ostaa ensi kerralla. :D

Näistä MACin huulipunista oli niin paljon puhetta että näistä muistan sävyt. :D Eli punainen huulipuna sävyssä lady danger ja Mimmun tummalle iholle sopiva nudepinkki please me. :) Ei kyllä hylsyssä näytä nudepinkiltä. :D


Siinä oli Mimmun ostokset ja Anniinan ainukainen ostos on tässä. :) Anniinalle oli tulossa postista kasa luomivärejä ja muita meikkejä joten Ansku ei viitsinyt hirveesti ostella mitään ennen kun on nähnyt millaisia ne ovat, mutta tällaisia mini kynsi helmiä hän osti make up storelta ja on kyllä kivannäköisiä. :)

Oli ihan mielettömän onnistunut ja kiva päivä ja mukaan tarttui just ne asiat mitä koko reissulta odotettiinkin. :) Oli ihanaa! Ajateltiin että mennään seuraavan kerran siinä vähän ennen joulua niin tulee yhdistettyä joulukatu ja jouluostokset samaan reissuun. :) Kaikkia tuotteita oon jo ehtinyt kokeilla enkä kyllä oo yhteenkään pettynyt, suosittelen lämpimästi ja jos on jostain tuotteesta lisää kysyttävää että millaiseksi olen todennut niin kommenttia vaan, en ole vielä mikään meikkiguru, mutta voin jakaa oman kokemukseni kokeilustani. :) 

Nähdään pian meikkauspostausten merkeissä! :) 
♥: Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä