sunnuntai 4. elokuuta 2013 | 13.44

Green smokey eye

Holaa! Mulla on teille ilouutisia: mulla on ainakin 5 postausta jonossa, käytiin ystävieni Mimmun ja Anniinan kanssa meikkishoppaamassa Helsingissä ja nyt on kyllä matskua. :)

Tässä meikkaus kuluneelta viikolta, eli tein Mimmulle smokey eye meikin Mimmun toivomusväri vihreän kanssa. :) Mimmu on tämä kaveripiirini toinen meikkaajatyttö josta kerroin tuossa less is more postauksessa ja häneltä on tulossa tänne blogiini vieraileva tähti postauksia part 1 ja 2 + meidän ja Anniinan meikkishoppailua part 1 ja 2! :)

Tuotteet: Sleek glo powder, sleek luomiväripaletti storm, coastal scents 252 sävyn luomiväripaletti, maxfactor earth spirits valkoinen luomiväri, lumene blueberry musta kajal, we cate icon magnetic lips lipgloss flamingo, falsies, teippiä, mimmu pohjusti itse itsensä koska hyörin ja pyörin ja oli vähän kiire. :)

Tämmöstä. :) Mitä tykkäätte? Liittykää lukijaksi jos tahdotte nähdä pin up-, glitter- ja vieraileva tähti postauksia, jonossa ois myös tutoriaali miten saat siniset silmät näyttämään sinisemmiltä ja nämä shoppauspostaukset tuotteista ja meidän päivästä. :) Nähdään taas! 
♥: ida

2 kommenttia:

  1. Muuten kiva ja onnistunut meikki, mutta nuo varjostukset.. Niitä ei ole häivytetty ja ne jatkuvat aaaaivan liian pitkälle.. Ei näytä luonnollisilta varjostuksilta. Ja vaikka luonnotonta meikkiä hakisikin, tuollaiset varjostukset saavat ihmisen näyttämään enemmän raidalliselta kuin kauniilta. Ja mitä oon sun blogia seurannut, niin sun tosi useissa meikeissä vedät varjostukset ihan överiksi. Siinä vielä hiomista, ja paljon! Mut silmämeikit osaat tehä tosi hyvin, good job!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho katos vaan! En ollut huomannut koko juttua tässä meikkauksessa, nyt kun katon niin on menny vähä plörinäks. :D Mä teen yleensä vahvat varjostukset meikki kuviin kun välillä ne ei näy kuvissa yhtään ja joskus näkyy mutta jos en ota kuvia meikistä niin teen paljon kevyemmällä kädellä. :) Tässä meikissä on kyllä varjostukset menny vähän pieleen. :P Kiitos rakentavasta kritiikistä, I'll work on that :)

      Poista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä