lauantai 27. heinäkuuta 2013 | 5.31

Teemakuukausi Wedding makeup #4

Hei! Edelliset häämeikit löydät näistä linkeistä:
Wedding makeup #1
Wedding makeup #2
Wedding makeup #3

Tein isäpuoleni tyttärelle Akuliinalle, 29, kevyen smokey-vaikutteisen häämeikin. Sisänurkassa ja kulmaluulla vaaleaa, ulkonurkassa harmaanruskeaa. Tein pehmeän kynärajauksen ja lisäsin poskiin kuultavuutta hehkupuuterilla ja shimmer vaaleilla luomiväreillä ja korostuspuuterilla (joka ei toimi enää). Kulmakarvoja olisin voinut tummentaa vähän enemmän niin meikkiin olisi tullut enemmän ryhtiä, meikattiin sisävalossa niin siellä kulmat näytti tarpeeksi tummilta mutta luonnonvalossa ei sitten, mutta muuten ihan hyvä look. :) Paitsi huomasin juuri että ripsiliimat ei ehtinyt kuivua, kuvissa näkee vähän valkosta pilkottamasta. :D

Tuotteet: Fit me meikkivoide 110, lumene natural code shine & redness eliminator powder, loreal studio secrets primer, sleek glo powder, sleek eyeshadow palette storm, lumene blueberry musta kajal, maxfactor earth spirits valkonen luomiväri, we care icon korostuspuuteri, coastal scents 252 palette, maybeline express eyebrow pencil, we care icon magnetic lips lipliner nude, we care icon magnetic lips lipgloss flamingo, lumene blueberry curl mascara, falsies irtoripset :)


Ja siinä sitten kuvat. :) Seuraavaksi tulossa tuote-testailuja, sillä eräs kosmetiikkaverkkokauppa ihanasti laittoi ylläreitä pakettiini. :)
  ♥: ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä