torstai 4. heinäkuuta 2013 | 11.34

Sailor girl- meikki + höpinää meikki-idolista

Hello! Tilaan juutuubissa Charis nimisen tytön meikkikanavaa (charismastar) joka on dope2111:n lisäksi suurimmista suurin idolini. :) Kiinnostuin meikkaamisesta vain, koska törmäsin youtubessa dope2111 eli Promise Phanin meikkitutoon, oli pakko klikata toinen, ja sitten toinen, ja vielä kolmas jne jne jne. Sitten halusin kokeilla itsekkin. :) Voisin jaaritella Promisesta iät ja ajat mutta nyt jaarittelen kuitenkin Charisista. Hän oli myös meikkaajatyttö ''ilman nimeä'', hänellä oli 2000 tilaajaa youtubessa (joka on ilmeisesti vähän amerikoissa) ja sitten Charis meni ja voitti koko NYX face awardsin videoillaan ja meikkauksillaan. :) Eli toisinsanoen meikkimaailman tuhkimotarina! :D Laitan Charisin kisakokemusvideon/tarinan loppuun. :)

Otin Charisin puheeksi koska inspiroiduin tähän meikkaukseen hänen sailor girl meikkivideostaan. Ei kyllä ehkä pitäisi sanoa koska ei onnistunut lähellekkään yhtä hyvin, heh. :) Eli sailor girl meikki turkoosilla kikalla (tiedän tiedän, ei enää sinistä). Ikävä kyllä meikki ei onnistunut kuten halusin ja turkoosi olikin liian tummaa ja sitten sössin valkoisella kun yritin vaalentaa jne jne joten silmät ovat mielestäni liian tummat ja omasta mielestäni meikin idea epäonnistui mutta katsotaas nyt sitten. :)

Tuotteet: Fit me meikkivoide 110, lumene natural code shine and redness eliminator puuteri, sleek hehkupuuteri, we care icon korostuspuuteri, sleek luomiväripaletti storm 578, , maybeline color tattoo valkoinen pohjustusväri, coastal scents 252 sävyn paletti, maybeline expression eyebrow pencil, loreal punainen huulipuna lady red, rimmel liquid eyeliner, l maybeline falsies volum' express mascara, we care icon gain lenght mascara, chinese fake lashes haha. voi olla että unohdin tuotteita koska olen tooosi väsynyt kun tätä kirjoitan!!! :D

Tulossa:
Yllätys teemakuukausi!
Bollywood meikkiä
sateenkaari meikkiä
riikinkukkomeikkiä
PUS <3 ida

Charisin tarina + nyx face awards kokemus :) -->

 

2 kommenttia:

  1. kiitos vinkistä tuon charisin suhteen! ihan mahtavia meikkejä, miksen oo löytäny aiemmin :) tilaukseen meni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä tykkään kans ihan sikana, se on nähny ihan älyttömästi vaivaa sen videoiden eteen ja käyttää paljon glittereitä, me likey :)

      Poista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä