sunnuntai 14. heinäkuuta 2013 | 12.09

Minnie Mouse

Kuten otsikosta näkyykin, tähän meikkiin toimi inspiraationlähteenä minni hiiri. :) En vetänyt överiksi minni-lookkia vaan tein siitä arkikäyttöisen. Sain kyllä kommenttia siitä kun tällainen matkakokoinen vaahtosammutin pukeutuu isoon paitaan ja legginsseihin, tekee minni hiiri meikit ja kampauksen, niin näyttää vissiinkin aika huvittavalta. :D Tein minnimäisen pinkit posket ja vaaleanpunaisen silmämeikin JA huulimeikin. :) Tajusin juuri että kamerani ei taltioi värejä vaan saa ne näyttämään vähemmän värikkäiltä. :( Mutta ehkä noista kuvista jotain näkee. :)

Tuotteet: fit me foundation 110, lumene natural code shine and redness eliminator powder, angel cosmetics pink blush, sleek eyeshadow palet storm 578, loreal studio secrets primer, maybeline color tattoo primer/eyeshadow, maxfactor earth spirits white shimmer eyeshadow, coastal scents 252 eyeshadow palet, loreal countor kohl white valkoinen kajal, maybeline express eyebrow pencil, we care icon magnetic lips lip pencil nude, beauty uk lipstick passion, lumene blueberry curl mascara , rimmel liquid eyeliner, irtoripset falsies

Varastossa on muutamakin postaus tulossa että pysykääs kanavalla! Yksi lukijatoive on tulossa huomenissa. :) Jos pidät blogistani niin seuraa, tykkää, liity lukijaksi! 

                                   ♥: ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä