torstai 11. heinäkuuta 2013 | 3.35

Everyday look: summer fairy

Heijj :) En suunnitellut tekeväni meikkiä blogiini vaan halusin meikata jotenkin eri tavalla töihin. :D Tänne se kuitenkin päätyi koska olin ihan tyytyväinen lookkiin. :) Inspiraatiota ammensin kesä-auringosta ja kukkaniityistä eli vaaleanpunaisella, aavistuksella laventelia ja kultaisella mentiin. :) Korostin silmän sisänurkkia ja kulmaluuta shimmer valkoisella ja sisänurkkiin lisäsin myös goshin ihanaa glitteriä (joka ei tietysti näy kuvissa, pöh), glitter saa tippua hieman sisänurkkien alapuolelle ilman että näyttää sotkuiselta, vaan kivalta. Alaripsirajan vedin shimmervalkoista ja kiiltävälle pinnalle mustaa kajalia. Luomien keskelle laitoin kimaltavaa kultaa korostamaan silmieni muotoa. Poskipääni korostin myös shimmervalkoisella, koska hermot meni we care iconin korosturpuuteriin, ihana, mutta liian vähän kimallusta tälle tytölle. :D Hope you like it. :)

Tuotteet: fit me foundation 110, lumene natural code shine and redness eliminator powder, sleek glo powder, sleek eyeshadow palet storm 578, gosh glitter, loreal studio secrets primer, maybeline color tattoo primer/eyeshadow, maxfactor earth spirits white shimmer eyeshadow, coastal scents 252 eyeshadow palette, loreal countor kohl white valkoinen kajal, lumene blueberry musta kajal,  maybeline express eyebrow pencil, we care icon magnetic lips lip pencil nude, we care icon magnetic lips lipgloss flamingo, maybeline falsies volum express mascara, lumene blueberry curl mascara , rimmel liquid eyeliner, irtoripset falsies





Tulossa on niitä häämeikkejä ja bollywood ja sateenkaari meikkejä mitä oon luvannut tehdä mutta työtahtini takia en pysty näitä koko ajan lisäämään ja tekemään.. :( Kuitenkin, jos pidät blogistani, liity blogini lukijaksi joko bloglovinin tai blogger/googlen kautta, sivusta löytyy linkit! (follow this blog on bloglovin tai lukijat: liity tähän sivustoon) Happy summer to y'all!

                                  ♥: ida

4 kommenttia:

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä