torstai 13. kesäkuuta 2013 | 8.55

Golden arabic bridal look

Hui kauhistus! 600 Kävijää meni rikki kahdessa päivässä. :) Kaikki kaverit ja sukulaiset, tutut ja ne jotka vain sattuvat tykkäämään blogistani, klikatkaapas liity tähän sivustoon- nappia, siten tulet lukijaksi ja teet tämän meikkibloggaajan erittäin iloiseksi! :) Kiitos vaan mielenkiinnostanne, tässä lupaamani meikkipostaus. Kokeilin itseasiassa tänään kaksia eri meikkejä. Ensin yritin tehdä sini-mustan smokey eye kissansilmä lookin (kuulostaa helpolta mutta hyvin vaikea meikki, en osaa selittää tarkalleen minkälainen meikki se oli) mutta tapaus oli totaalinen epäonnistuminen, mutten siitä lannistunut vaan tein sitten uuden. Arabinaisten häämeikit ovat usein näyttäviä ja täynnä kimallusta, ja tein siitä tallaisen oman versioni. :)

Tuotteet: Fit me meikkivoide sävy 110, Lumene natural code shine and redness eliminating powder, gosh aurinkopuuteri, sleek hehkupuuteri sävy peach, angel cosmetics 3 colours blusher sävy 04 (pretty.fi) maybeline new york expression eyebrow pencil, lumene blueberry eye makeup pencil musta, rimmel liquid eyeliner, maybeline falsies volum' express mascara, lumene blueberry curl mascara, yves rocher huulipuna sävy r121, lumene beauty-full kuultopuna, loreal color infaillible luomiväri sävy 001 time resist white, coastal scents 252 sävn paletti, sleek luomiväripaletti sävyt storm 578 (JONKA UNOHDIN KOSMETIIKKAKOKOELMASTANI koska se oli sivellinpakkini taskussa....)

PS. minulla on käytössä kännykkäkamera joten kuvissa ei välttämättä näy oikeat sävyt mutta kultaista ja pronssia siis. Yritän tienata rahaa kunnon kameraan. :)

Viimeisestä kuvasta sanottakoon, että olen huomenna menossa ostamaan uutta eyelineria, koska kaikki omani ovat päässeet kuivahtamaan ja täten rapistumaan pois silmistäni, pahoittelen kovasti!!!! + olisin voinut laittaa vähän vahvemmat kulmat kun arabi meikkien pitäisi vahvoja olla. + kulmakarvat harottaa tuossa kuvassa.


Huomenna nähdään uuden meikkipostauksen kera, mutta laittakaa kommenttiboksiin toivomuksia millaisia meikkejä haluatte nähdä seuraavaksi!!!
Pus<3 : Ida

 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä