keskiviikko 12. kesäkuuta 2013 | 5.17

Butterfly fly away

toukokuu 18. 2013
Yllätin itseni koska mulla on ihan kauhea perhosfobia… aina kun jossain sellainen lepattaa niin auta armias sitä jolla ei ole korvatulppia! Kuitenkin minusta ne ovat KUVINA hyvin kauniita joten kokeilin sitten maalailla itseeni sellaisen. 
Tuotteet: Fit me meikkivoide sävy 110, lumene natural code puuteri, gosh aurinkopuuteri, random huulipuna, coastal scentsin 252 sävyn paletista siniset ja turkoosit sävyt sekä ruskeat kulmiin, glitter eyeliner en muista mikä merkki kun ei ole käden ulottuvilla , rimmel musta eyeliner, maybeline ripsari, lumene ripsari, lumene musta kajal, maybeline kulmakynä, gosh glitter, we care by icon valkoinen luomiväri.
Tein perhosen ääriviivat kajalilla, sitten väritin sen sinisen eri sävyillä, vedin päälle eyelinerilla viivoja, ja glitter eyelinerilla sitten kimallusta päälle. : >2 kommenttia:

  1. sul on ihan kiva blogi ja meikkaat hyvin :) jään seuraailemaan vaikka tekstissä ois ehkä vähän parannettavaa niin että sitä ois kivempi lukea. Mut tää meikki on aivan ihana, toi perhonen on tosi hyvin tehty! Toinen mikä oli kans tosi onnistunu ja jäi mieleen oli toi walking dead meikki!

    meandmylittlethings.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! :) millä tavalla sun mielestä pitäis kirjottaa? :)

    VastaaPoista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä